Projektet vi kallar flytt

Är du nästa på tur? Du har hittat ditt nya drömhem och är på väg till en ny del av Stockholm som kan erbjuda dig något nytt. Drömmen om en ny start är runt hörnet, med ett pirr i magen av nya äventyr. Det är bara en sak som står i vägen. En sak, men med flera delar som ingen någonsin har njutit av till fullo. Flytten. Innan du kan njuta av härligheten har du timmar av packande framför dig. Alla dina saker skall organiseras, rensas ut och ses över. Flyttar du ihop med någon skall det antagligen även kommas överens om vad som får stanna, och vad som skall exkluderas från det nya gemensamma hemmet. Utmaningarna kan vara oändliga. Allt detta sker dessutom parallellt till ett vanligt liv. Arbete, skola, träning, socialt liv och andra viktiga ärenden.

Den moderna supermannen

Dagens människor tror sig vara övermänskliga. Samtidigt som man skall klara av att sköta den perfekta imagen av att träna, jobba, studera, volontärarbeta och dessutom kanske uppfostra en familj, så ska man hinna med personliga projekt som man aldrig kan visa upp för någon annan. Men faktum är att vi har våra begränsningar, vi är bara människor. Du är dödlig precis som alla andra, och därför är det viktigt att du tar hand om dig själv. Ett sätt att göra detta är att värdera din tid – och på så sätt även dig själv.

Anlita hjälp för flyttstädningen

Pricken över i:et när det kommer till det hårda arbetet under en flytt, är ändå flyttstädningen. Även fast du klarat av själva flytten med livet i behåll, så kvarstår ett arbete som kräver sinne och tålamod för detaljer. Du känner inte att det är något du klarar av? Det är helt okej, vi finns här för att hjälpa dig. Skicka bara iväg en förfrågan, och vi kommer snart ha löst detta krux för dig.

Det ska passa dig

Poängen med att anlita någon, är att kunna släppa taget kring uppgiften i huvudet. Detta innebär också att man faktiskt vill kunna ha ett garanterat bra resultat. Annars kommer du för att kontrollera städningen, och inser att det snart väntar tjafs med personalen som utfört detta, om detaljer som du faktiskt förväntade dig att skulle utföras. Därför garanterar vi att du blir nöjd med resultatet. Hittar du något att anmärka, så fixar vi till detta utan kostnad! Du ska inte behöva bekymra dig för att ta tag med egna händer och avsluta vårt jobb. Vårt jobb är att få dig nöjd!  Dessutom finns vi tillgängliga för dig även under helger – utan extra kostnad. Vi tar inte extra betalt för att hjälpa dig när det passar dig bäst, vilket oftast är lördagar och söndagar.

Kommunikation är A och O

För ett genomgående lyckat resultat skall inte bara städningen vara i sin ordning. Våra mest nöjda kunder är inte bara helt nöjda med städningens resultat, utan uppskattar även vår förmåga att kommunicera och vara tydliga. Med till exempel fasta priser kan du redan långt innan veta exakt vad du kan förvänta dig. Inga dolda avgifter kommer överraska dig i slutskedet av vårt arbete. Dessutom är vi alltid tillgängliga för dig med frågor och funderingar.

Resultat till bästa pris

Vi kan även stolt berätta att vi erbjuder konkurrenskraftiga priser i Stockholm. Med bästa pris, får du dessutom ett team med erfarna flyttstädare hem till dig.  Genom välarbetade rutiner så ser vi till att överlämning av nyckel sker smidigt och även överlämningen tillbaka. Vårt team tar med sig sina egna verktyg och tar sig hem till dig oavsett för städningen skall ske, utan att det kostar extra. Fasta och transparenta priset är en lyckad ingrediens för en nöjd kund. Det bästa priser beror inte alltid på hur mycket det är, utan vad man faktiskt får för det.

Published by smallelephant211