Flyttkaos runt hörnet

Flyttdagen närmar sig och du har börjat rensa ut dina ägodelar men den största delen av arbetet kvarstår. Det känns övermäktigt. Du har lyckats värva en del kompisar till din assistans och hyrt en lastbil som ska göra det hela lättare. Men onekligen är det fortfarande flera pusselbitar i huvudet som skall falla på plats. Du minns plötsligt att du inte ens tänkt på vad det innebär att utföra en flyttstädning.  Hela projektet känns mest hopplöst och du önskar att du kunde teleportera dig in i framtiden när det hela är över.

Hjälp finns

När det hela känns hopplöst, det är då du ska sitta ner och tänka vad det finns för alternativ för att göra ditt liv lite enklare. För det finns nästan alltid alternativ som man kan vända sig till för att hitta en lösning på ditt problem. Särskilt i Stockholm så är det mesta möjligt när det gäller till exempel flyttstädning. Det finns otaliga firmor som specialiserat sig på flyttstädning. Det är nästan som en vild djungel av alterniv.

Jämför för att välja

Det enklaste sättet att kunna göra ett val bland alla firmor är att jämföra dem. Du kan bland annat jämföra följande:

  • Ingår städutrustning
  • Är det samma pris på helger
  • Är priset fast
  • Vad ingår i själva städningen

Vägen till framgång

Med många års arbete så har vi hittat det bästa sättet att arbeta för oss och våra kunder. Till att börja med erbjuder vi fasta priser för att du ska kunna veta exakt vad du får för dina pengar. Inga dolda avgifter som dyker upp som överraskningar när det är dags att betala. Dessutom ser vi till att alltid vara lättillgängliga för att du ska kunna fråga oss kring dina funderingar när du vill. Utöver detta ser vi till att vår personal på plats smidigt sköter nyckelöverlämning och andra detaljer som kan vara avgörande för hur du upplever vårt arbete i ditt hem. Med fasta priser och bästa erbjudande så får vi hela tiden nya bra omdömen av folk som är nöjda. Med många rekommendationer i ryggen så är vi säkra på att vi gör ett bra jobb.

Vad är skillnaden

Skillnaden bland de olika firmorna för övrigt är inte alltid så lätt att upptäcka. De flesta följer riktlinjer från mäklarsamfundets lista över hur en städning skall gå till. Men det finns så mycket mer i ett företag som faktiskt avspeglar sig på kundens upplevelse. Hur blir du bemött av personalen? Är de trevliga? Är de professionella? Dessa saker avslöjar hur företagskulturen är, och hur företaget tar hand om sina anställa. Vi är stolta över att alla våra medarbetare enligt våra krav studerar svenska vid sidan om arbetet. Detta för att kunna integreras i samhället, men även har fler och bättre förutsättningar i framtiden. Självklart är det enklare för dem att kommunicera med dig på plats

Att njuta av sitt nya hem

Den nya ägaren eller hyresgästen av ditt gamla boendet förtjänar den bästa upplevelsen när de anländer till det nya hemmet i Stockholm. Därför är det viktigt att flyttstädningen lämnas med perfekt resultat. Särskilt efter att du godkänt städningen, skall det vara felfritt för nästa person. Vi garanterar att du blir nöjd. Om vi mot förmodan skulle ha missat någon detalj i vår flyttstäd så åtgärdar vi detta snabbt som blixten. Självklart helt utan någon extra kostnad.

Det enda du ska fokusera på är att njuta av ditt nya hem. Ett nytt hem innebär en ny start i livet och en ny episod av minnen. Det är bara att börja packa upp kartongerna och göra hemmet ditt, i din stil nu!

Published by smallelephant211